Wi-Fi Екстендър

Wi-Fi Екстендър

Случвало ли ви се е сигнала от безжичната връзка да е слаб или да изчезва? Тук може да намерите решение на този проблем. В тази категория ще откриете голямо разнообразние от wi-fi ексендъри които ще увеличат обхвата на вашата мрежа. Те елеминират "мъртвите точки" и усилват сигнала, така че да имат достъп до интернет из целия ви дом. Предлагаме както модели които изпозлват само 2.4Ghz обхват, така и двубандови които могат да работят едновременно както на 2.4, така и на 5GHz. Подходящи са за използване както в дома, така и в офиса. С тях винаги ще имате сигурна и надеждна wi-fi връзка до всяко едно устройсво - лаптоп или телефон.

Показване:
Подреждане по:

TENDA A15

Ретранслатора A15 е двулентов WiFi, предназначен за двуетажни къщи, вили и многостайни къщи с площ над 120 квадратни метра. Той предлага до 300 Mbps с..

44.00 лв

TENDA A9

A9 е безжичен универсален разширител на N300, специално проектиран за разширяване на съществуващото WiFi покритие и подобряване на силата на сигнала.&..

26.00 лв

TENDA MW6

Tenda MW6 се захранва с истинска Mesh технология, комплект от три блока покрива дом до 2000 кв. метра със силни Wi-Fi сигнали. Интелигентна технология..

274.00 лв

TENDA O6

O6 5GHz 433Mbps CPE Point to Point служи за безжични мрежови решения за видео наблюдение и предаване на данни. Той разполага с външен усилвател на мощ..

102.00 лв