IoT

IoT

Интернет на нещата (на английски: Internet of Things, съкр. IoT), известен още като интернет на вещите или интернет на обектите, е концепция за компютърна мрежа от физически обекти (устройства, превозни средства, сгради и други предмети и вещи), притежаващи вградени електронни устройства за взаимодействие помежду си или с външната среда. Тази концепция разглежда организацията на такива мрежи като явление, способно да преустрои икономическите и обществени процеси така, че да изключи необходимостта от участие на човека в част от действията и операциите.

Показване:
Подреждане по:

TENDA SP3

Beli SP3 е интелигентен Wi-Fi щепсел. Той може да изключи или включи електроника от всяко място с вашия смартфон, използвайки приложението Beli. Может..

24.00 лв

TP-Link Tapo L530E

Интелигентна Wi-Fi крушка, многоцветнаМногоцветен – Лесно проектирайте сценарии за ежедневната си рутина или дейности, като персонализирате яркостта, ..

29.00 лв

TP-Link Tapo L610 Нов

TP-Link Tapo L610

Интелигентна Wi-Fi крушка с рефлектор, димируема2,700 K Топла светлина- За релаксираща атмосфера в дома.1~100% Възможност за димиране - Затъмнете..

24.00 лв

TP-Link Tapo P100 Нов

TP-Link Tapo P100

Wi-Fi SMART Мини Контакт Дистанционно управление - Включвайте / изключвайте свързаните устройства чрез приложението Tapo, независимо от Ваше..

30.00 лв

TP-Link Tapo P110 Нов

TP-Link Tapo P110

Интелигентен Smart контакт с мониторинг на консумацията на електроенергияДистанционно управление – Незабавно включвайте/изключвайте свързаните ус..

36.00 лв

TP-Link Tapo P115 Нов

TP-Link Tapo P115

Интелигентен Wi-Fi мини контакт с компактен дизайн и мониторинг на консумацията на енергияОтдалечено управление – Моментално включване/изклю..

39.00 лв

TP-Link Tapo P300 Нов

TP-Link Tapo P300

Интелигентен Wi-Fi разклонителИндивидуално управление - Отделно контролирайте 3 интелигентни контакта на разклонителя чрез приложение или гласови кома..

93.00 лв

TP-Link Tapo S200D Нов

TP-Link Tapo S200D

Интелигентен дистанционен димерен превключвателИнтелигентни действия – Управлявайте и настройвайте множество интелигентни светлини, електроника и друг..

43.00 лв

WiFi интелигентен детектор за дим ИЗЧЕРПАН

WiFi интелигентен детектор за дим

Кратко въведение:1. Този продукт е интелигентен WIFI фотоелектричен сензор за дим. Той е в състояние да открие наличието на дим в реално време. След к..

35.00 лв

WIFI Контакт с отчитане консумацията на енергия

Адаптера се включва в контакта и служи като преходник, като в него включвате друг уред, които си изберете. Това е изключително пол..

29.00 лв

WiFi крушка 10W E27

Wifi RGB смарт крушка с мощност 10W / 1000 лумена..

25.00 лв

Wifi Сензор за температура и влажност ИЗЧЕРПАН

Wifi Сензор за температура и влажност

Забележка:1. Ако трябва да реализирате функцията за свързване, ако се използва заедно с климатик, може да се комбинира с универсално инфрачервено дист..

27.00 лв

ZigBee 2 Way безжичен стенен превключвателен модул

1. неутрална линия И без неутрална линия 2-в-1: Може да се използва независимо дали има неутрална линия и не е необходимо да инсталирате кондензатор2...

28.00 лв

Безжично дистанционно стенно реле с таймер

WIFI дистанционно реле с таймер подходящо за осветление или друга битова техникаWifi+Bluetooth двоен режимСвържете се с мрежата по-бързо. Скоростта на..

14.00 лв

Интелигентен WiFi сензор за врата

ВРЪЗКА С ИНТЕРНЕТ – по WIFI мрежата24/7 МОНИТОРИНГ – сензора се намира в непрекъсната активност и получавате съобщение мигновено на мобилния си телефо..

26.00 лв