Слушалки

Слушалки

Голям изобор на геймърси аудио слушалки. Това е важен аксесоар към вашия персонален компютър, без значение дали сте запален играч или просто искате да слушате силно музика но няма как да усилите колонките си. На нашият сайт може да откриете голямо разнообразие от модели за всеки вкус. С възможност за включване чрез жак, USB порт или безжични блутут. Всички модели са с гарантирано качество от световно известни производители. Чрез нашите слушалки ви гарантираме че удоволствието ви от игра, филм или музика ще бъде пълно, Ще се потопите напълно в атмосферата на действието което се развива от екрана.

Показване:
Подреждане по:

Gamdias Gaming Heaphones - EROS E2

EROS E2 възпоризвежда виртуален съранунд звук чрез 40mm драйвер. ПРОИЗВОДИТЕЛ  Gamdias   КОД НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  GAMD..

33.00 лв

Gamdias Gaming Heaphones - HEBE E1 RGB

Геймърският хедсет HEBE E1 RGB идва с 40 mm говорители, ненасочен микрофон и дизайн с големи наушници който позволява блокирането на заобикалящия ви ш..

40.00 лв

Gamdias Gaming Heaphones - HEBE E2 RGB

RGB Visual IlluminationHEBE E2 RGB е оборудван с най-новите функции и технологии. Истинският RGB проектиран да осигурява зашеметяващо осветление на ос..

34.00 лв

Gamdias Gaming Heaphones - HEBE M1 RGB Virtual 7.1 / Vibration

"Почуствай шума" С RGB подсветка която предава зашеметяващ визуален ефект и вградени вибрации. Слушалките идват и с най-новата технология за 7.1 преми..

60.00 лв

Gamdias Heaphones - HEBE M2

RGB Visual IlluminationHEBE M2 RGB се предлага с най-новите функции и технологии. Истинският RGB проектиран да осигурява зашеметяващо осветление на по..

73.00 лв

Marvo Gaming COMBO MH01 Black

Мишка:Ултра лек, само 76 грама, благодарение на специалния дизайн на шаси с перфорирана пчелна пита.RGB подсветка с множество избираеми схеми на освет..

50.00 лв

Marvo Gaming Headphones 50mm RGB USB

Затворен дизайн с ухо за мощни басови звуциМеки кожени чаши за ушиСаморегулируема лента за главаВграден контрол на силата на звукаСолиден, подсилен ст..

37.00 лв

Marvo Gaming Headphones H8321

Затворен дизайн с ухо за мощни басови звуциЧаши за уши и лента за глава с мека подплата, изкуствена кожаКонтрол на силата на звука на ухотоТелескопичн..

16.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG8901

Затворен дизайн за мощни басови звуциМеки кожени чаши за ушиСаморегулируема лента за главаВграден контрол на силата на звукаСолиден, подсилен структур..

28.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG8928

Затворен дизайн за ухо за мощни басови звуциЧаши за уши и лента за глава с мека подплата, изкуствена кожаРегулируема стрела на микрофонаТелескопична л..

28.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG8929

Меки чашки за уши от изкуствена кожаРегулируема стрела на микрофонаТелескопична лента за глава за перфектно приляганеПРОИЗВОДИТЕЛ  Marvo &nb..

30.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG8932

Затворен дизайн над ушите за мощни басови звуциМеки възглавници, чаши за уши от синтетична кожаРегулируема стрела на микрофонТелескопична лента за гла..

26.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG8935

Затворен дизайн над ушите за мощни басови звуциМеки възглавници от кожаСаморегулируема лента за главаВграден контрол на силата на звукаТвърд, подсилен..

37.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG9015G

Потапяне със 7.1 съраунд звукИзключително аудио с мощни басови звуци и ясни висок тонВградено дистанционно управление (сила на звука, микрофон, включв..

55.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG9018

Пълно аудио потапяне в игри чрез 7.1 съраунд звук, подобрен с вибрационни ефектиОтлично качество на звука с мощни басови звуци и ясни високи тоновеГъв..

55.00 лв

Marvo Gaming Headphones HG9046

Истински 7.1 съраунд звукВградена звукова картаГъвкава, регулируема стойка на микрофонаСаморегулируема лента за главаМасивна конструкция с метална рам..

64.00 лв