Слушалки

Слушалки

Голям изобор на геймърси аудио слушалки. Това е важен аксесоар към вашия персонален компютър, без значение дали сте запален играч или просто искате да слушате силно музика но няма как да усилите колонките си. На нашият сайт може да откриете голямо разнообразие от модели за всеки вкус. С възможност за включване чрез жак, USB порт или безжични блутут. Всички модели са с гарантирано качество от световно известни производители. Чрез нашите слушалки ви гарантираме че удоволствието ви от игра, филм или музика ще бъде пълно, Ще се потопите напълно в атмосферата на действието което се развива от екрана.

Показване:
Подреждане по:

Gamdias Gaming Heaphones - EROS E2

EROS E2 възпоризвежда виртуален съранунд звук чрез 40mm драйвер. ПРОИЗВОДИТЕЛ  Gamdias   КОД НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  GAMD..

33.00лв

Gamdias Gaming Heaphones - HEBE E1 RGB

Геймърският хедсет HEBE E1 RGB идва с 40 mm говорители, ненасочен микрофон и дизайн с големи наушници който позволява блокирането на заобикалящия ви ш..

40.00лв

Gamdias Gaming Heaphones - HEBE M1 RGB Virtual 7.1 / Vibration

"Почуствай шума" С RGB подсветка която предава зашеметяващ визуален ефект и вградени вибрации. Слушалките идват и с най-новата технология за 7.1 преми..

60.00лв

Gamdias Heaphones - HEBE M2

RGB Visual IlluminationHEBE M2 RGB се предлага с най-новите функции и технологии. Истинският RGB проектиран да осигурява зашеметяващо осветление на по..

73.00лв

Marvo Gaming COMBO MH01 Black Нов

Marvo Gaming COMBO MH01 Black

Мишка:Ултра лек, само 76 грама, благодарение на специалния дизайн на шаси с перфорирана пчелна пита.RGB подсветка с множество избираеми схеми на освет..

50.00лв

Marvo Gaming Headphones 50mm RGB USB

Затворен дизайн с ухо за мощни басови звуциМеки кожени чаши за ушиСаморегулируема лента за главаВграден контрол на силата на звукаСолиден, подсилен ст..

31.00лв

Marvo Gaming Headphones Backlight 7 color - HG8941

Затворен дизайн с ухо за мощни басови звуциМеки подложки, обвити в изкуствена кожаНевзрачен микрофонСаморегулируема лента за главаПРОИЗВОДИТЕЛ &n..

28.00лв

Marvo Gaming Headphones HG8928

Затворен дизайн за ухо за мощни басови звуциЧаши за уши и лента за глава с мека подплата, изкуствена кожаРегулируема стрела на микрофонаТелескопична л..

28.00лв

Marvo Gaming Headphones HG8929

Меки чашки за уши от изкуствена кожаРегулируема стрела на микрофонаТелескопична лента за глава за перфектно приляганеПРОИЗВОДИТЕЛ  Marvo &nb..

30.00лв

Marvo Gaming Headphones HG8932 Нов

Marvo Gaming Headphones HG8932

Затворен дизайн над ушите за мощни басови звуциМеки възглавници, чаши за уши от синтетична кожаРегулируема стрела на микрофонТелескопична лента за гла..

26.00лв

Marvo Gaming Headphones HG8935 Нов

Marvo Gaming Headphones HG8935

Затворен дизайн над ушите за мощни басови звуциМеки възглавници от кожаСаморегулируема лента за главаВграден контрол на силата на звукаТвърд, подсилен..

31.00лв

Marvo Gaming Headphones HG9015G

Потапяне със 7.1 съраунд звукИзключително аудио с мощни басови звуци и ясни висок тонВградено дистанционно управление (сила на звука, микрофон, включв..

55.00лв

Marvo Gaming Headphones HG9018

Пълно аудио потапяне в игри чрез 7.1 съраунд звук, подобрен с вибрационни ефектиОтлично качество на звука с мощни басови звуци и ясни високи тоновеГъв..

55.00лв

Marvo Gaming Headphones HG9046

Истински 7.1 съраунд звукВградена звукова картаГъвкава, регулируема стойка на микрофонаСаморегулируема лента за главаМасивна конструкция с метална рам..

64.00лв

Marvo Gaming Headphones HG9049

Тотално потапяне със 7.1 съраунд звук на PC платформиРегулируема рамка на микрофонаКонтрол на силата на звука на ухото, вградено дистанционно управлен..

33.00лв

Marvo Gaming Headphones HG9055

Пълно потапяне в игри със 7.1 съраунд звукОтлично качество на звука с мощни басови звуци и ясни високи тоновеРегулируемо рамо на микрофонаКонтрол на с..

42.00лв